Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання курсового проєкту з навчальної дисципліни «Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Апатенко, Т.М. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання курсового проєкту з навчальної дисципліни «Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:67466
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:28 Дек 2024 18:05
Последнее изменение:28 Дек 2024 18:05

Только штат репозитория: страница управления объектом