Александрова, С. А. (2024) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни “Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного господарства” (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
11kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > Plan 2025 |
Код ID: | 67021 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 23 Дек 2024 18:45 |
Последнее изменение: | 23 Дек 2024 18:45 |
Только штат репозитория: страница управления объектом