Соколенко, А. С. (2024) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
11kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > Plan 2025 |
Код ID: | 65847 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 05 Июн 2024 07:43 |
Последнее изменение: | 05 Июн 2024 07:43 |
Только штат репозитория: страница управления объектом