Соболєва, Г.Г. и Karpenko, О. (2023) Поняття та значення ефективності діяльності підприємств гастрономії. In: Всеукраїнська науково-практична конференція (з міжнародною участю) «Функціонування суб’єктів економічної діяльності в умовах післявоєнної розбудови», 23–24 листопада 2023 р., м. Харків.
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
501kB |
Тип объекта: | Доклад на конференции или семинаре (Другой) |
---|---|
Тематика: | Наши конференции > Functioning of subjects of economic activity in the conditions post-war development (2023) |
Код ID: | 65372 |
Размещен: | Валерия Данилова |
Размещен на: | 18 Мар 2024 14:52 |
Последнее изменение: | 18 Мар 2024 14:52 |
Только штат репозитория: страница управления объектом