Соколенко, А.С. (2024) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Технологія і організація ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело |
Код ID: | 65134 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 13 Фев 2024 08:22 |
Последнее изменение: | 13 Фев 2024 08:22 |
Только штат репозитория: страница управления объектом