Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства: підручник.

Давидова, О.Ю. и Колонтаєвський, О.П. и Сегеда, І.В. (2024) Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства: підручник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-600-5 (В прессе)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Резюме

У підручнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів готельно-ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, фахівців у галузі готельно-ресторанного господарства.

Тип объекта:Книга
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:65100
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:07 Фев 2024 15:39
Последнее изменение:07 Фев 2024 15:39

Только штат репозитория: страница управления объектом