Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа)

Колонтаєвський, О. П. (2023) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
11kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > Plan 2024
Код ID:64468
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:28 Дек 2023 09:48
Последнее изменение:28 Дек 2023 09:48

Только штат репозитория: страница управления объектом