Колонтаєвський, О. П. (2023) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
11kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > Plan 2024 |
Код ID: | 64468 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 28 Дек 2023 09:48 |
Последнее изменение: | 28 Дек 2023 09:48 |
Только штат репозитория: страница управления объектом