Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до проведення практичних занять і організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа).

Александрова, С.А. и Світлична, В.Ю. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять і організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
886kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:64320
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:14 Дек 2023 09:17
Последнее изменение:14 Дек 2023 09:17

Только штат репозитория: страница управления объектом