Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Бекетівські хімічні читання. Теорія та практика кризових ситуацій: матеріали Міжнар. конф. для молодих вчених, аспірантів та магістрів.

Колектив авторів (2023) Бекетівські хімічні читання. Теорія та практика кризових ситуацій: матеріали Міжнар. конф. для молодих вчених, аспірантів та магістрів. In: Міжнародна конференція для молодих вчених, аспірантів та магістрів "Бекетівські хімічні читання. Теорія та практика кризових ситуацій", 7–9 листопада 2023 р., Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
3MB

Резюме

У збірнику надруковані матеріали Міжнародної конференції для молодих вчених, аспірантів та магістрів «Бекетівські хімічні читання. Теорія та практика кризових ситуацій», що відбулася 7–9 листопада 2023 року в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова. Збірник буде корисним для наукових співробітників, аспірантів та студентів, які цікавляться актуальними питаннями хімії та екології, проблемами розвитку хімічної інженерії, інноваційними дослідженнями у сфері матеріалознавства та нанотехнологій, тенденціями розвитку та вдосконалення виробництв хімічної галузі, вивченням електрохімічних процесів і технологій, питаннями корозійної стійкості конструкційних матеріалів в агресивних середовищах.

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Beckett's chemical readings. Theory and practice of crisis situations (2023)
Код ID:64314
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:13 Дек 2023 18:48
Последнее изменение:13 Дек 2023 18:49

Только штат репозитория: страница управления объектом