Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа, галузі знань 24 – Сфера обслуговування). [Образовательные ресурсы]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
955kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело |
Код ID: | 63655 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 23 Июн 2023 08:46 |
Последнее изменение: | 23 Июн 2023 08:46 |
Только штат репозитория: страница управления объектом