Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 — Готельно-ресторанна справа)

Андренко, І. Б. (2022) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 — Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
11kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2023
Код ID:62540
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:08 Фев 2023 12:23
Последнее изменение:08 Фев 2023 12:23

Только штат репозитория: страница управления объектом