Влащенко, Н. М. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для здобувачів другого магістерського рівня всіх форм навчання спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
12kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2023 |
Код ID: | 62513 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 06 Фев 2023 06:09 |
Последнее изменение: | 06 Фев 2023 06:09 |
Только штат репозитория: страница управления объектом