Свідло, К.В. и Соколенко, А.С. и Писаревський, М.І. (2023) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело |
Код ID: | 62469 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 31 Янв 2023 15:38 |
Последнее изменение: | 01 Фев 2023 15:56 |
Только штат репозитория: страница управления объектом