Свідло, К.В. и Карпенко, Л.К. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Еногастрономія» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело |
Код ID: | 62326 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 26 Янв 2023 14:59 |
Последнее изменение: | 26 Янв 2023 14:59 |
Только штат репозитория: страница управления объектом