Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до проведення практичних завдань з навчальної дисципліни «Кавовий сервіс» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа)

Свідло, К. В. и Карпенко, Л. К. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних завдань з навчальної дисципліни «Кавовий сервіс» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
13kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2023
Код ID:62229
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:21 Янв 2023 16:50
Последнее изменение:21 Янв 2023 16:50

Только штат репозитория: страница управления объектом