Сегеда, І. В. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
12kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2023 |
Код ID: | 62195 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 15 Янв 2023 16:33 |
Последнее изменение: | 15 Янв 2023 16:33 |
Только штат репозитория: страница управления объектом