Колонтаєвський, О. П. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних завдань та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія і організація готельного господарства» (Модуль 2) (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
13kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2023 |
Код ID: | 62176 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 13 Янв 2023 13:52 |
Последнее изменение: | 13 Янв 2023 13:52 |
Только штат репозитория: страница управления объектом