Александрова, С. А. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства” (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
12kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2023 |
Код ID: | 62173 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 13 Янв 2023 13:55 |
Последнее изменение: | 13 Янв 2023 13:55 |
Только штат репозитория: страница управления объектом