Александрова, С. А. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
12kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2023 |
Код ID: | 62172 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 13 Янв 2023 13:57 |
Последнее изменение: | 13 Янв 2023 13:57 |
Только штат репозитория: страница управления объектом