Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування спеціальності 241  Готельно-ресторанна справа)

Александрова, С. А. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування спеціальності 241  Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
12kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2023
Код ID:62172
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:13 Янв 2023 13:57
Последнее изменение:13 Янв 2023 13:57

Только штат репозитория: страница управления объектом