Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа (освітньопрофесійна програма «Готельна і ресторанна справа», галузь знань 24 – Сфера обслуговування)).

Оболенцева, Л.В. и Соколенко, А.С. и Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа (освітньопрофесійна програма «Готельна і ресторанна справа», галузь знань 24 – Сфера обслуговування)). [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:61849
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:20 Окт 2022 07:59
Последнее изменение:20 Окт 2022 07:59

Только штат репозитория: страница управления объектом