Оболенцева, Л.В. и Соколенко, А.С. и Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа (освітньопрофесійна програма «Готельна і ресторанна справа», галузь знань 24 – Сфера обслуговування)). [Образовательные ресурсы]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело |
Код ID: | 61849 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 20 Окт 2022 07:59 |
Последнее изменение: | 20 Окт 2022 07:59 |
Только штат репозитория: страница управления объектом