Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа)

Соколенко, А.С. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
12kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2022
Код ID:61819
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:07 Окт 2022 13:43
Последнее изменение:07 Окт 2022 13:43

Только штат репозитория: страница управления объектом