Соколенко, А.С. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
12kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2022 |
Код ID: | 61819 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 07 Окт 2022 13:43 |
Последнее изменение: | 07 Окт 2022 13:43 |
Только штат репозитория: страница управления объектом