Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до проходження виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Крайнюк, Л.М. и Влащенко, Н.М. (2022) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
752kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:61791
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:19 Сен 2022 12:59
Последнее изменение:19 Сен 2022 12:59

Только штат репозитория: страница управления объектом