Сегеда, І.В. (2022) Товарознавство: продовольчі товари: навч. посібник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-570-1 (В прессе)
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
Резюме
У навчальному посібнику розглянуто основні поняття загального товарознавства в готельно-ресторанному господарстві. Приділена увага товарознавчій характеристиці окремих груп товарів рослинного і тваринного походження, враховуючи вимоги державних стандартів України. Навчальний посібник призначений для студентів і викладачів освітньої програми «Готельна і ресторанна справа», науковців і практиків, діяльність яких пов’язана з формуванням асортименту та вимог до якості продовольчих товарів, а також всіх, хто цікавиться цими питаннями.
Тип объекта: | Книга |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело |
Код ID: | 61769 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 13 Сен 2022 11:57 |
Последнее изменение: | 13 Сен 2022 11:57 |
Только штат репозитория: страница управления объектом