Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Товарознавство: продовольчі товари: навч. посібник.

Сегеда, І.В. (2022) Товарознавство: продовольчі товари: навч. посібник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-570-1 (В прессе)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Резюме

У навчальному посібнику розглянуто основні поняття загального товарознавства в готельно-ресторанному господарстві. Приділена увага товарознавчій характеристиці окремих груп товарів рослинного і тваринного походження, враховуючи вимоги державних стандартів України. Навчальний посібник призначений для студентів і викладачів освітньої програми «Готельна і ресторанна справа», науковців і практиків, діяльність яких пов’язана з формуванням асортименту та вимог до якості продовольчих товарів, а також всіх, хто цікавиться цими питаннями.

Тип объекта:Книга
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:61769
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:13 Сен 2022 11:57
Последнее изменение:13 Сен 2022 11:57

Только штат репозитория: страница управления объектом