Колонтаєвський, О.П. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних завдань та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія і організація готельного господарства» (Модуль 1) (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело |
Код ID: | 61738 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 11 Авг 2022 11:08 |
Последнее изменение: | 11 Авг 2022 11:08 |
Только штат репозитория: страница управления объектом