Баландіна, І. С. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНОМУ І РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
130kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2022 |
Код ID: | 60804 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 19 Янв 2022 07:25 |
Последнее изменение: | 19 Янв 2022 07:25 |
Только штат репозитория: страница управления объектом