Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічного завдання (контрольної роботи) з навчальної дисципліни «РЕСТОРАННИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент)

Сегеда, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічного завдання (контрольної роботи) з навчальної дисципліни «РЕСТОРАННИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
23kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2022
Код ID:60596
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:11 Янв 2022 11:15
Последнее изменение:11 Янв 2022 11:15

Только штат репозитория: страница управления объектом