Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів заочної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа)

Карпенко, Л. К. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів заочної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
20kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2021
Код ID:60280
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:16 Дек 2021 07:04
Последнее изменение:16 Дек 2021 07:04

Только штат репозитория: страница управления объектом