Карпенко, Л. К. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів заочної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
20kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2021 |
Код ID: | 60280 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 16 Дек 2021 07:04 |
Последнее изменение: | 16 Дек 2021 07:04 |
Только штат репозитория: страница управления объектом