Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Коворкінг, як інноваційний спосіб організації робочого простору у готельному господарстві

Бабак, П. Є. (2020) Коворкінг, як інноваційний спосіб організації робочого простору у готельному господарстві. In: ХІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція «Сталий розвиток міст», 2020 р., м. Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
274kB

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Устойчивое развитие городов (2020)
Код ID:59694
Размещен: Валерия Данилова
Размещен на:11 Ноя 2021 08:48
Последнее изменение:11 Ноя 2021 08:48

Только штат репозитория: страница управления объектом