Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Матеріально-технічна база засобів розміщення» (для студентів всіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Рябєв, А.А. (2021) Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Матеріально-технічна база засобів розміщення» (для студентів всіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
377kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:59084
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:07 Сен 2021 12:04
Последнее изменение:07 Сен 2021 12:04

Только штат репозитория: страница управления объектом