Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Стратегічний моніторинг ділової репутації підприємств водопостачання та водовідведення за групами зацікавлених осіб: монографія.

Момот, Т.В. и Мізік, Ю.І. и Конопліна, О.О. (2021) Стратегічний моніторинг ділової репутації підприємств водопостачання та водовідведення за групами зацікавлених осіб: монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
3MB

Резюме

У монографії розглянуто проблеми розробки методики комплексного оцінювання рівня ділової репутації підприємств водопостачання та водовідведення, що дає можливість оцінити вклад окремих груп зацікавлених осіб формування ділової репутації, розробки комплексу управлінських заходів із впровадження системи стратегічного моніторингу ділової репутації на підприємствах водопостачання та водовідведення. Розроблено підхід до формування системи управління шляхом формування та впровадження системи стратегічного моніторингу ділової репутації, заснований на оцінці, аналізі, прогнозуванні та контролі рівня ділової репутації підприємств. Рекомендовано для науковців, викладачів, аспірантів, студентів економічних спеціальностей, а також фахівців підприємств комунальної сфери.

Тип объекта:Монография (Другой)
Тематика:Наши издания > Монографии
Код ID:57513
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:19 Фев 2021 08:25
Последнее изменение:10 Сен 2021 06:00

Только штат репозитория: страница управления объектом