Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Елементи теорії поля: навч. посібник.

Бізюк, В.В. (2020) Елементи теорії поля: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
665kB

Резюме

У навчальному посібнику розкриваються поняття скалярних та векторних полів, до розгляду яких веде багато задач фізики, електротехніки, математики, механіки й інших технічних дисциплін. Ці поняття важливі й у засвоєнні основних ідей математичного аналізу функцій багатьох змінних. Надано методичний матеріал для самостійної роботи, який містить контрольні питання, приклади за варіантами та відповіді на них. Основою навчального посібника слугували лекції, які викладались на факультетах електропостачання і освітлення міст та транспортних систем і технологій. Призначений для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; освітня програма «Електромеханіка та електротехнології»

Тип объекта:Книга
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 141 Электроэнергетика, электротехника и электромеханика
Код ID:57448
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:10 Фев 2021 08:41
Последнее изменение:10 Фев 2021 08:41

Только штат репозитория: страница управления объектом