Баландіна, І. С. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсового проекту з дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ'ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ)» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
46kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2021 |
Код ID: | 57237 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 28 Янв 2021 08:05 |
Последнее изменение: | 28 Янв 2021 08:05 |
Только штат репозитория: страница управления объектом