Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм)

Баландіна, І. С. и Соколенко, А. С. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
130kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2021
Код ID:57228
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:28 Янв 2021 08:04
Последнее изменение:28 Янв 2021 08:04

Только штат репозитория: страница управления объектом