Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Обліково-аналітичне забезпечення управління фінансово-економічною безпекою в умовах європейської інтеграції: матеріали І Всеукр. студ. наук.-практ. інтернет-конф.

Колектив авторів (2015) Обліково-аналітичне забезпечення управління фінансово-економічною безпекою в умовах європейської інтеграції: матеріали І Всеукр. студ. наук.-практ. інтернет-конф. In: І Всеукраїнська студентська науково-практична Інтернет-конференція «Обліково-аналітичне забезпечення управління фінансово-економічною безпекою в умовах європейської інтеграції», 1 – 25 квітня 2015р., Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Резюме

Збірник містить матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної Інтернет-конференції «Обліково-аналітичне забезпечення управління фінансово-економічною безпекою в умовах європейської інтеграції», що відбулася у квітні 2015 року в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова на базі кафедри фінансово-економічної безпеки, обліку і аудиту.

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Учетно-аналитическое обеспечение управления финансово-экономической безопасностью в условиях европейской интеграции (2015)
Код ID:57052
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:26 Янв 2021 10:21
Последнее изменение:26 Янв 2021 10:21

Только штат репозитория: страница управления объектом