Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» зі спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм)

Соколенко, А. С. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» зі спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
21kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2021
Код ID:55545
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:11 Июн 2020 08:06
Последнее изменение:28 Янв 2021 09:23

Только штат репозитория: страница управления объектом