Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання самостійної та контрольної роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»)

Зайцева, І.С. (2020) Методичні рекомендації до виконання самостійної та контрольної роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
35kB

Резюме

Методичні рекомендації до виконання самостійної та контрольної роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»)

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 203 Химии и интегрированных технологий > План 2020
Код ID:55355
Размещен: Inna Zaitseva
Размещен на:19 Фев 2020 10:05
Последнее изменение:19 Фев 2020 10:05

Только штат репозитория: страница управления объектом