Зайцева, І.С. (2020) Методичні рекомендації до виконання самостійної та контрольної роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
35kB |
Резюме
Методичні рекомендації до виконання самостійної та контрольної роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»)
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 203 Химии и интегрированных технологий > План 2020 |
Код ID: | 55355 |
Размещен: | Inna Zaitseva |
Размещен на: | 19 Фев 2020 10:05 |
Последнее изменение: | 19 Фев 2020 10:05 |
Только штат репозитория: страница управления объектом