Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа)

Погасій, С. О. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
24kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2020
Код ID:54686
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:20 Дек 2019 09:47
Последнее изменение:20 Дек 2019 09:47

Только штат репозитория: страница управления объектом