Погасій, С. О. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
24kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2020 |
Код ID: | 54686 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 20 Дек 2019 09:47 |
Последнее изменение: | 20 Дек 2019 09:47 |
Только штат репозитория: страница управления объектом