На уровень вверх |
Александрова, С. А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» заочної форми навчання галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С. А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» заочної форми навчання галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С.А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ПРОФЕСІЙНА КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» заочної форми навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування за спеціальностями 241 Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І.Б. (2019) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ З дисципліни ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальностей 241 – «Готельно-ресторанна справа» 242 – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І.Б. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з курсу «СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ СФЕРИ ПОСЛУГ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування за спеціальністю 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І.Б. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з курсу «СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ СФЕРИ ПОСЛУГ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування за спеціальністю 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ» (для студентів освітнього рівня «магістр» всіх форм навчання спеціальності 242 Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» всіх форм навчання спеціальностей 241- Готельно-ресторанна справа, 242- Туризм, 073- Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 073 – Менеджмент та 4 курсу спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «КУРОРТОЛОГІЯ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)
Влащенко, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «КУРОРТОЛОГІЯ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-rваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Козлова, А. О. (2019) ВСТУП ДО ФАХУ (ТУРИЗМ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ(для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних завдань та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «РЕКРЕАЛОГІЯ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. и Сегеда, І. В. (2019) ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Кравець, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ В ТУРИЗМІ (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Кравець, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни ОРГАНІЗАЦІЯ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ В ТУРИЗМІ (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Нохріна, Л. А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних завдань та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» всіх форм навчання спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Нохріна, Л. А. (2019) СІЛЬСЬКИЙ ТУРИЗМ. МОНОГРАФІЯ. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Не опубликован)
Нохріна, Л. А. и Оболенцева, Л. В. и Богдан, Н. М, (2019) АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ. КОЛЕКТИВНА МОНОГРАФІЯ. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. (2019) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2020 р. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Писарева, І. В. (2019) ТУРИСТСЬКЕ КРАЄЗНАВСТВО КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів денної та заочної форми навчання освітнього рівня бакалавр» за спеціальністю 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Писаревський, І. М. и Поколодна, М. М. и Абрамов, В. В. и Погасій, С. О. и Андренко, І. Б. и Сегеда, І. В. (2019) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 1. Основи організації туризму. Правові та організаційні засади створення і діяльності туристських підприємств. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2019) ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ.КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. и Андренко, І. Б. и Сегеда, І. В. и Писаревський, І. М. и Поколодна, М. М. и Абрамов, В. В. (2019) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 2. Організація роботи туристських підприємств на ринку туристських послуг. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С.О. и Абрамов, В.В. (2018) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТСЬКИХ ПОДОРОЖЕЙ). КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2018) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ТУРОПЕРЕЙТИНГ). КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 4-го курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2018) СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ. Конспект лекцій (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С.О. и Тонкошкур, М.В. (2017) ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОРГАНІЗАЦІЯ ЕКСКУРСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ)» (для студентів 3-го курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ТУРИСТСЬКІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ» (для студентів 2 та 3 курсів всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 242 – Туризм, 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «ТУРИСТСЬКІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 242 – Туризм, 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. и Андренко, І. Б. и Сегеда, І. В. и Писаревський, І. М. и Погасій, С. О. и Абрамов, В. В. (2019) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 3. Взаємодія туристських підприємств з постачальниками послуг. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О. М. (2019) ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології подієвих заходів» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Інноваційні технології подієвих заходів» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О.М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В ТУРІНДУСТРІЇ»(для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» заочної форми навчання за спеціальністю 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Рябєв, А. А. (2019) ФОРМУВАННЯ СКЛАДОВИХ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В РЕГІОНАХ УКРАЇНИ. Монографія. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Не опубликован)
Сегеда, І. В. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проходження та оформлення звіту з виробничої практики (в закладах розміщення) (для студентів 2 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 Менеджмент (освітньо-професійної програми – Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу)). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. (2019) ОРГАНІЗАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ГОСПОДАРСТВОМ РЕГІОНУ. Монографія. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Не опубликован)
Сегеда, І. В. (2019) ТОВАРОЗНАВСТВО. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічного завдання з навчальної дисципліни «Основи рекреаційних послуг» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять з навчальної дисципліни «Основи рекреаційних послуг»(для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2020) Основи рекреаційних послуг. Конспект лекцій (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2020) УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ В ТУРИЗМІ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)