Up a level |
Александрова, С. А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» заочної форми навчання галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Александрова, С. А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» заочної форми навчання галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Александрова, С.А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ПРОФЕСІЙНА КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» заочної форми навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування за спеціальностями 241 Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Андренко, І.Б. (2019) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ З дисципліни ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальностей 241 – «Готельно-ресторанна справа» 242 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Андренко, І.Б. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з курсу «СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ СФЕРИ ПОСЛУГ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування за спеціальністю 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Андренко, І.Б. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з курсу «СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ СФЕРИ ПОСЛУГ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування за спеціальністю 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Богдан, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ» (для студентів освітнього рівня «магістр» всіх форм навчання спеціальності 242 Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Богдан, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» всіх форм навчання спеціальностей 241- Готельно-ресторанна справа, 242- Туризм, 073- Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Влащенко, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 073 – Менеджмент та 4 курсу спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Влащенко, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «КУРОРТОЛОГІЯ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Submitted)
Влащенко, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «КУРОРТОЛОГІЯ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-rваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Козлова, А. О. (2019) ВСТУП ДО ФАХУ (ТУРИЗМ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ(для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Колонтаєвський, О. П. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних завдань та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «РЕКРЕАЛОГІЯ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Колонтаєвський, О. П. and Сегеда, І. В. (2019) ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)
Кравець, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ В ТУРИЗМІ (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Кравець, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни ОРГАНІЗАЦІЯ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ В ТУРИЗМІ (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Нохріна, Л. А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних завдань та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» всіх форм навчання спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Нохріна, Л. А. (2019) СІЛЬСЬКИЙ ТУРИЗМ. МОНОГРАФІЯ. Other. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Unpublished)
Нохріна, Л. А. and Оболенцева, Л. В. and Богдан, Н. М, (2019) АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ. КОЛЕКТИВНА МОНОГРАФІЯ. Other. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Unpublished)
Оболенцева, Л. В. (2019) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2020 р. [Teaching Resource] (Unpublished)
Писарева, І. В. (2019) ТУРИСТСЬКЕ КРАЄЗНАВСТВО КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів денної та заочної форми навчання освітнього рівня бакалавр» за спеціальністю 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Писаревський, І. М. and Поколодна, М. М. and Абрамов, В. В. and Погасій, С. О. and Андренко, І. Б. and Сегеда, І. В. (2019) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 1. Основи організації туризму. Правові та організаційні засади створення і діяльності туристських підприємств. [Teaching Resource] (Unpublished)
Погасій, С. О. (2019) ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ.КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Погасій, С. О. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Погасій, С. О. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Погасій, С. О. and Андренко, І. Б. and Сегеда, І. В. and Писаревський, І. М. and Поколодна, М. М. and Абрамов, В. В. (2019) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 2. Організація роботи туристських підприємств на ринку туристських послуг. [Teaching Resource] (Unpublished)
Погасій, С.О. and Абрамов, В.В. (2018) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТСЬКИХ ПОДОРОЖЕЙ). КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2018) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ТУРОПЕРЕЙТИНГ). КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 4-го курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2018) СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ. Конспект лекцій (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource] (Unpublished)
Погасій, С.О. and Тонкошкур, М.В. (2017) ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Поколодна, М. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОРГАНІЗАЦІЯ ЕКСКУРСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ)» (для студентів 3-го курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Поколодна, М. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ТУРИСТСЬКІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ» (для студентів 2 та 3 курсів всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 242 – Туризм, 073 - Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Поколодна, М. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «ТУРИСТСЬКІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 242 – Туризм, 073 - Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Поколодна, М. М. and Андренко, І. Б. and Сегеда, І. В. and Писаревський, І. М. and Погасій, С. О. and Абрамов, В. В. (2019) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 3. Взаємодія туристських підприємств з постачальниками послуг. [Teaching Resource] (Unpublished)
Радіонова, О. М. (2019) ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)
Радіонова, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології подієвих заходів» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Радіонова, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Інноваційні технології подієвих заходів» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Радіонова, О.М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В ТУРІНДУСТРІЇ»(для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» заочної форми навчання за спеціальністю 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Рябєв, А. А. (2019) ФОРМУВАННЯ СКЛАДОВИХ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В РЕГІОНАХ УКРАЇНИ. Монографія. Other. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Unpublished)
Сегеда, І. В. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проходження та оформлення звіту з виробничої практики (в закладах розміщення) (для студентів 2 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 Менеджмент (освітньо-професійної програми – Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу)). [Teaching Resource] (Unpublished)
Сегеда, І. В. (2019) ОРГАНІЗАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ГОСПОДАРСТВОМ РЕГІОНУ. Монографія. Other. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Unpublished)
Сегеда, І. В. (2019) ТОВАРОЗНАВСТВО. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)
Угоднікова, О. І. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічного завдання з навчальної дисципліни «Основи рекреаційних послуг» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Угоднікова, О. І. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять з навчальної дисципліни «Основи рекреаційних послуг»(для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Угоднікова, О. І. (2020) Основи рекреаційних послуг. Конспект лекцій (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Угоднікова, О. І. (2020) УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ В ТУРИЗМІ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)