Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виробничої практики (в закладах розміщення)(для студентів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Сегеда, І.В. и Радіонова, О.М. (2019) Методичні рекомендації до виробничої практики (в закладах розміщення)(для студентів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
287kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:54110
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:31 Окт 2019 09:25
Последнее изменение:31 Окт 2019 09:25

Только штат репозитория: страница управления объектом