Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Влащенко, Н.М. (2019) Методичні рекомендації до лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
358kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:54108
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:31 Окт 2019 09:22
Последнее изменение:31 Окт 2019 09:22

Только штат репозитория: страница управления объектом