Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4-5 курсів заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельноресторанна справа).

Соколенко, А.С. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4-5 курсів заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельноресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
372kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:53737
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:09 Сен 2019 07:39
Последнее изменение:09 Сен 2019 07:39

Только штат репозитория: страница управления объектом