Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм).

Абрамов, В.В. и Баландіна, І.С. и Полчанінова, І.Л. (2019) Методичні рекомендації до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
285kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 242 Туризм
Код ID:53717
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:06 Сен 2019 09:19
Последнее изменение:06 Сен 2019 09:19

Только штат репозитория: страница управления объектом