Оболенцева, Л.В. и Шаповаленко, Д.О. (2019) Методичні рекомендації для практичних занять, лабораторних робіт, виконання розрахунково-графічної та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ситуаційне моделювання і прогнозування в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-професійного рівня «магістр», спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
396kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело |
Код ID: | 51300 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 29 Янв 2019 07:19 |
Последнее изменение: | 29 Янв 2019 07:19 |
Только штат репозитория: страница управления объектом