Александрова, С.А. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ГОТЕЛЬНОЇ СПРАВИ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
22kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2019 |
Код ID: | 50463 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 03 Дек 2018 07:15 |
Последнее изменение: | 03 Дек 2018 07:15 |
Только штат репозитория: страница управления объектом