Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Інновації в обліково-аналітичному забезпеченні та управлінні фінансово-економічною безпекою держави, регіону, суб’єктів господарювання – міждисциплінарний підхід: матеріали VІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. для здобувачів вищ. освіти і молодих науковців.

Шутенко, Л.М. и Сухонос, М.К. и Пан, М.П. и Бібік, Н.В. и Політучий, С.Я. и Tumietto, Daniele (2018) Інновації в обліково-аналітичному забезпеченні та управлінні фінансово-економічною безпекою держави, регіону, суб’єктів господарювання – міждисциплінарний підхід: матеріали VІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. для здобувачів вищ. освіти і молодих науковців. In: VII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція для здобувачів вищої освіти і молодих науковців "Інновації в обліково-аналітичному забезпеченні та управлінні фінансово-економічною безпекою держави, регіону, суб’єктів господарювання", 15–16 листопада 2018 р., м. Харків. (В прессе)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
5MB

Резюме

Розглядаються концептуально-методологічні засади управління, інноваційні напрямки стратегічної аналітики та антикорупційний аудит в системі забезпечення фінансово-економічною безпеки держави, регіону, суб’єктів господарювання, міжнародний та вітчизняний досвіт у податковому менеджменті, моделювання облікових процесів в умовах евроінтеграції та впровадження міжнародних стандартів обліку і звітності у державному та приватному секторі в умовах євроінтеграції.

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Innovations in Accounting and Analytical Support and Management of Financial and Economic Security of State, Region, Business Entities – multidisciplinary approach (2018)
Код ID:50444
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:30 Ноя 2018 10:22
Последнее изменение:26 Авг 2020 06:32

Только штат репозитория: страница управления объектом