Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ рекомендації до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (для студентів 4 та 5 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»)

Краснокутська, Ю.В. (2017) МЕТОДИЧНІ рекомендації до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (для студентів 4 та 5 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
12kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2018
Код ID:47541
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:22 Янв 2018 06:52
Последнее изменение:25 Янв 2018 07:22

Только штат репозитория: страница управления объектом