Фесенко, Г.Г. (2017) Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Психологія управління та конфліктологія» (для студентів спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
432kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело |
Код ID: | 47166 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 19 Дек 2017 09:10 |
Последнее изменение: | 19 Дек 2017 09:10 |
Только штат репозитория: страница управления объектом