Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання практичних робіт по лісовирощуванню з навчальної дисципліни «Лісові культури» для студентів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство»

ЛЯЛІН , ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ (2017) Методичні рекомендації до виконання практичних робіт по лісовирощуванню з навчальної дисципліни «Лісові культури» для студентів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word - Только для зарегистрированных пользователей
17kB

Резюме

Виконання практичних робіт сприяє отриманню студентами практичних навичок з проектування лісовирощування на різних лісокультурних площах, оволодінню методикою проведення інженерно-технічних розрахунків та здійсненню економічного обґрунтування запроектованих лісокультурних заходів. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт по лісовирощування розроблено згідно з програмою навчальної дисципліни та бюджетом часу, передбаченого чинним навчальним планом. У процесі складання вказівок ураховано особливості лісокультурного виробництва в Україні та багаторічний досвід навчального лісокультурного проектування на кафедрі.

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 112а ландшафтного проектирования и садово-паркового искусства > План 2018
Код ID:46695
Размещен: доцент Олександр Лялін
Размещен на:14 Ноя 2017 10:19
Последнее изменение:14 Ноя 2017 10:19

Только штат репозитория: страница управления объектом