Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Когенераційні технології в малій енергетиці. Монографія

Маляренко, В.А. и Шубенко, О.Л. и Андрєєв, С.Ю. и Бабак, М.Ю. и Сенецький, О.В. (2017) Когенераційні технології в малій енергетиці. Монографія. Рабочий документ. ХНУМГ ім. О.М. Бекетова, ХНУМГ ім. О.М. Бекетова.

[img] Microsoft Word
35kB

Резюме

Монографія присвячена вирішенню важливої проблеми підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів за рахунок енергозбереження. Виконано аналіз стану і потенціалу розвитку світової та базової енергетики України. Показано, що значні резерви містяться у «малій» енергетиці, яка є головним споживачем паливно-енергетичних ресурсів. Розглянуто можливості енергозбереження при впровадженні когенераційних технологій з використанням газопоршневих двигунів, газових турбін та парових турбін малої потужності на різних робочих тілах на котельнях та міні-ТЕЦ. Розглянуто доцільності переведення газового котла на топку з «киплячим шаром». Наведені варіанти техніко-економічних обґрунтувань реалізації енергозберігаючих заходів на теплогенеруючих об’єктах.

Тип объекта:Монография (Рабочий документ)
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 401 Систем электроснабжения и электропотребления городов > План 2017
Код ID:46546
Размещен: Игорь Карпалюк
Размещен на:30 Окт 2017 06:55
Последнее изменение:30 Окт 2017 06:55

Только штат репозитория: страница управления объектом